Skip to content

Ready to travel NOW? Check out our Travel Advisory Page for the latest updates.

Oletko reppumatkailemassa Kambodžassa vai oletko vain hakemassa todella mahtavaa paikkaa, jossa voisit viettää aikaa lukuisten nuorten vieraiden seurassa?
Mad Monkey Hostels pitää Kambodžan kahta suurinta reppumatkalaisten hostellia, The Mad Monkey hostellia Phnom Penhissä ja The Mad Monkey hostellia Siem Reapissa. Molemmat hostellit tarjoavat edullista majoitusta reppumatkaajille, rajoitetulla budjetilla matkustaville sekä omatoimimatkaajille, jotka hakevat hyvää ja miellyttävää hostellia, jossa he voivat tavata muita ihmisiä ja juhlia hostellien baareissa aamun varhaisille tunneille asti.
Sosiaalisesti vastuullinen matkailu
Mad Monkey Hostels on sosiaalisesti valveutunut yritys – tämä tarkoittaa, että suuri osa niistä rahoista, jotka sinä hostellissa asuessasi kulutat ruokiisi, juomiisi, huoneeseesi tai kiertoajeluihin palautuu takaisin yhdyskunnalle, auttaa hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaa ja takaa, että henkilökunta saa kohtuullisen palkan, mahtavat työolosuhteet, vapaapäiviä ja terveydenhoitoa.
Kambodžan Mad Monkey Hostels on yksi niistä erittäin harvoista yhtiöistä, jotka suhtautuvat positiivisesti vammaisten palkkaamiseen Kambodžassa. Tämä on vain yksi niistä syistä, joiden takia Phnom Penhin ja Siem Reapin hostellit on äänestetty Kaakkois-Aasian alueen yksiksi parhaimmiksi ja arvostetuimmiksi reppumatkaajien pysähtymiskohteiksi. Ne ovat siksi “pakollinen” kohde useille Kaakkois-Aasian aluetta kiertävien reppumatkaajien Kambodžan osuudella.
Nuorisohostellien kiertoajelut Phnom Penhissä ja Siem Reapissä
Molemmat hostellit tarjoavat laajoja kiertoajelujen vaihtoehtoja, muun muassa ohjatun tutustumisen Angor Watin temppeleihin ja Phnom Penhissä ohjatun tutustumisen kuuluisiin kuoleman kenttiin ja S21-vankilaan. Molemmissa kaupungeissa on tarjolla myös lukuisia muita kiertoajeluja ja muuta tehtävää, käy Mad Monkeyn Facebook-sivulla saadaksesi lisätietoja.
Molemmat hostellit tarjoavat suuren valikoiman kansainvälisten hygienia- ja puhtausnormien mukaan valmistettua kansainvälistä ruokaa. Vaikkakin se on kalliimpaa kuin katuruoka, se ei taatusti tee sinua sairaaksi. Molemmat ravintolat ovat lisäksi erittäin kiiteltyjä ja vuoden ympäri täynnä sekä reppumatkaajia että ulkomailla asuvia.
Reitti Vietnamista Saigonista sekä Phnom Penhiin että Siem Reapiin on helppo ja edullinen suorien Ho Chi Minhistä lähtevien bussi- ja lentoyhteyksien takia. Myös Bangkokista ja Laosista käsin on tarjolla palveluja, joiden avulla voi lentää edullisesti molempiin Kambodžan kaupunkeihin useimpien reppumatkaavien budjetin puitteissa.
Missä yöpyä reppumatkattaessa ympäri Aasiaa
Jos pohdit lähteväsi matkustelemaan ympäri Aasiaa reppumatkalaisena tai muutoin, ja haluat yöpyä edullisissa majoituspaikoissa, jotka tarjoavat upean juhlatunnelman, runsaasti aktiviteetteja ja sosiaalisia tilaisuuksia, missä muualla yöpyisitkään kuin Mad Monkeyssä! Se on todella jokaisen sosiaalisesti vastuullisen reppumatkaajan ykkösvalinta.
Huoneiden hinnat alkavat vain $7 hinnasta, ole hyvä ja huomioi, että Mad Monkey ei ole kaikkein edullisin paikka, jossa voit yöpyä, joten jos sinulle tärkeintä on alhaisin hinta, paikka ei ehkä ole haluamasi.
Muistathan, että sekä Siem Reap että Phnom Penh -hostelleissa on vilkkaat baarit, joten jos et ole sosiaalinen persoona ja haluat vain rauhallisen ja hiljaisen yöpymispaikan, nämä paikat eivät ehkä myöskään sovellu sinulle.
Mutta jos haluat pitää hauskaa, osallistua moniin aktiviteetteihin, tukea mahtavaa liiketoimintaa ja tavata muita ympäri maailmaa tulleita ihmisiä ja olet vielä hakemassa yöpymispaikkaa Phnom Penhissä tai Siem Reapissä, Mad Monkey on oiva vaihtoehto sinulle. Verkossa varaaminen on välttämätöntä, sillä molemmat hostellit ovat vuoden ympäri täynnä. Viisumin voivat useimpien maiden kansalaiset hankkia helposti Kambodžaan tullessa, ja molemmissa hostelleissa on matkailupiste, joka voi hankkia Vietnamin ja Thaimaan viisumit sekä kaikki jatkomatkat sinulle.
Se on siinä! Odotamme voidaksemme toivottaa sinut tervetulleeksi Siem Reapin tai Phnom Penhin hostelleissamme, jos olet Kambodžassa reppumatkailemassa! Tee varaus verkossa käyttämällä varauspainiketta.

About the Author

Mad Monkey is Southeast Asia’s leading hostel operator — born in Cambodia with more properties in Thailand, Indonesia, Australia, Laos, and the Philippines. We pride ourselves in creating meaningful and sustainable travel experiences for our guests, whilst promoting socially responsible tourism.